The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs
- United States - Canada - Europe
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 52
- Udgivet:
- 7. august 2003
- Størrelse:
- 153x227x5 mm.
- Vægt:
- 91 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs
Originally published in 1913, the cookbook contains recipes contributed by famous chefs from the United States, Canada, and Europe. Recipes include Lobster Mexicaine, Crab Flakes a la Dewey, Frog Legs Michels, Finnan Haddie, Crab Meat in Cream, Terrapin Baltimore, Emincee de Riz de Veau Financier, Crab Meat and Oysters, Planked Crown of Milk Lamb, Tomato Fricassee in a Chafing Dish, Lobster Merry Widow, Venison Steak, and many, many more.
Brugerbedømmelser af The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Chafing Dish Specialties of the World Famous Chefs findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621