The Caribbean, Central and South American Cookbook
- Tropical cuisines steeped in history: all the ingredients and techniques and 150 sensational step-by-step recipes
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 20. juli 2018
- Størrelse:
- 219x172x20 mm.
- Vægt:
- 652 g.
- 4-7 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Caribbean, Central and South American Cookbook
The vibrant tastes of the Central and Southern Americas explored in flavour-packed recipes, photographed throughout.
Brugerbedømmelser af The Caribbean, Central and South American Cookbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Caribbean, Central and South American Cookbook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621