The Candy Book
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 54
- Udgivet:
- 4. marts 2011
- Størrelse:
- 140x3x216 mm.
- Vægt:
- 82 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Candy Book
This text contains a detailed guide to making your own candy, and includes everything you need to know about making fondant candies, chocolate candies, fudges, caramels, divinities and nougats, taffies and kisses, brittles and hard candies, uncooked candies, maple candies, coconut candies, marzipans, glacéed fruits and nuts, and much more. Complete with simple, easy-to-follow instructions and a wealth of helpful information, this text is ideal for anyone with an interest in making their own sweets and constitutes a worthy addition to cooking and confectionery collections. We are proud to republish this antique book now complete with a new introduction on confectionery.
Brugerbedømmelser af The Candy Book
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Candy Book findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621