The Brisket Chronicles
- How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 30. april 2019
- Størrelse:
- 229x179x15 mm.
- Vægt:
- 708 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Brisket Chronicles
America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.
Brugerbedømmelser af The Brisket Chronicles
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621