De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Brisket Chronicles

- How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat

Bag om The Brisket Chronicles

America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781523505487
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 30. april 2019
  • Størrelse:
  • 229x179x15 mm.
  • Vægt:
  • 708 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 9. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Brisket Chronicles

America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.

Brugerbedømmelser af The Brisket Chronicles