The Brewing of Beer
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 46
- Udgivet:
- 8. februar 2011
- Størrelse:
- 140x3x216 mm.
- Vægt:
- 72 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Brewing of Beer
This rare, specialist guide provides information on the process of 'sparging' - a flushing step at the end of the mashing process in beer production where hot water is passed through the grain. It is recommended for the beer and ale enthusiast, avid home-brewer, or beer historian. Summary of contents: Scotch Method - Assay of Goods - Party Gyles - Return Worts - The Histricon - Great Economy in Time, Labour and Fuel - Dilution - Filtering Mash - Prevention of Acidity - Diversities Adjusted - Grains - Imposture Exposed. We are republishing this vintage work in a high quality, modern, and affordable edition, which comes complete with a newly written introduction.
Brugerbedømmelser af The Brewing of Beer
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Brewing of Beer findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621