The Bourbon Country Cookbook
- New Southern Entertaining: 95 Recipes and More from a Modern Kentucky Kitchen
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 21. juni 2018
- Størrelse:
- 203x254x25 mm.
- Vægt:
- 1158 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Bourbon Country Cookbook
A tour of Bourbon Country and modern southern entertaining through more than 90 recipes developed by David Danielson, executive chef at Churchill Downs, and Tim Laird, chief entertaining officer of Brown-Forman.
Brugerbedømmelser af The Bourbon Country Cookbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Bourbon Country Cookbook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621