The Beginner's Guide to Dehydrating Food, 2nd Edition
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 12. juni 2018
- Størrelse:
- 228x218x18 mm.
- Vægt:
- 800 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Beginner's Guide to Dehydrating Food, 2nd Edition
Drying fruit, vegetables, and beans and creating fruit leather, meat jerky, and herb blends at home is easy, safe, and satisfying. Photographic step-by-step instructions offer detailed guidelines on drying and enjoying dozens of popular foods.
Brugerbedømmelser af The Beginner's Guide to Dehydrating Food, 2nd Edition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Beginner's Guide to Dehydrating Food, 2nd Edition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621