The Asian Cooking, Practical Encyclopedia of
- From Thailand to Japan, classic ingredients and authentic recipes from the East
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 2. april 2018
- Størrelse:
- 172x219x18 mm.
- Vægt:
- 644 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Asian Cooking, Practical Encyclopedia of
The ingredients, cooking techniques and 100 classic recipes of Asia, shown in 660 photographs.
Brugerbedømmelser af The Asian Cooking, Practical Encyclopedia of
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Asian Cooking, Practical Encyclopedia of findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621