The Art of Preserving
- Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar
- Indbinding:
- Hardback
- Udgivet:
- 13. juli 2021
- Udgave:
- Størrelse:
- 208x178x23 mm.
- Vægt:
- 634 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Art of Preserving
This sumptuous guide filled with beautiful photography and expert practical tips is guaranteed to be the only resource you will ever need to preserve fruit, vegetables, meat and fish.
Brugerbedømmelser af The Art of Preserving
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Art of Preserving findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621