De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Art of Natural Cheesemaking

- Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781603585781
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 24. juli 2015
  • Størrelse:
  • 254x206x23 mm.
  • Vægt:
  • 888 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 5. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af The Art of Natural Cheesemaking



Find lignende bøger
Bogen The Art of Natural Cheesemaking findes i følgende kategorier: