The Art of Flavour
- Practices and Principles for Creating Delicious Food
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 10. maj 2018
- Størrelse:
- 256x197x27 mm.
- Vægt:
- 826 g.
- 4-7 hverdage.
- 4. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Art of Flavour
Two masters of composition - a chef and a perfumer - present a revolutionary new approach to creating delicious, original food.
Brugerbedømmelser af The Art of Flavour
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Art of Flavour findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621