De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Art of Flavour

- Practices and Principles for Creating Delicious Food

Bag om The Art of Flavour

Two masters of composition - a chef and a perfumer - present a revolutionary new approach to creating delicious, original food.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781472141477
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 10. maj 2018
  • Størrelse:
  • 256x197x27 mm.
  • Vægt:
  • 826 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 4. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Art of Flavour

Two masters of composition - a chef and a perfumer - present a revolutionary new approach to creating delicious, original food.

Brugerbedømmelser af The Art of Flavour



Find lignende bøger
Bogen The Art of Flavour findes i følgende kategorier: