The Art of Cooking
- The First Modern Cookery Book
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 216
- Udgivet:
- 3. januar 2005
- Størrelse:
- 193x232x19 mm.
- Vægt:
- 542 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Art of Cooking
The original text of Maestro Martino of Como's treatise on Renaissance cookery is provided in this unusual cookbook that features fifty modernized recipes of the original dishes, accompanied by commentary that places the work within the context of the era.
Brugerbedømmelser af The Art of Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Art of Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621