De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Art of Cooking

- The First Modern Cookery Book

Bag om The Art of Cooking

The original text of Maestro Martino of Como's treatise on Renaissance cookery is provided in this unusual cookbook that features fifty modernized recipes of the original dishes, accompanied by commentary that places the work within the context of the era.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780520232716
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 216
  • Udgivet:
  • 3. januar 2005
  • Størrelse:
  • 193x232x19 mm.
  • Vægt:
  • 542 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Art of Cooking

The original text of Maestro Martino of Como's treatise on Renaissance cookery is provided in this unusual cookbook that features fifty modernized recipes of the original dishes, accompanied by commentary that places the work within the context of the era.

Brugerbedømmelser af The Art of Cooking



Find lignende bøger
Bogen The Art of Cooking findes i følgende kategorier: