De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving

Bag om The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving

Taking readers back to the Spanish Habsburg court, this critical edition and translation of Arte de cocina presents a nuanced understanding of what foods were prepared and consumed during a monumental time in Spain's culinary history.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781487549374
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 760
  • Udgivet:
  • 17. november 2023
  • Størrelse:
  • 238x162x48 mm.
  • Vægt:
  • 1254 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 15. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving

Taking readers back to the Spanish Habsburg court, this critical edition and translation of Arte de cocina presents a nuanced understanding of what foods were prepared and consumed during a monumental time in Spain's culinary history.

Brugerbedømmelser af The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving



Find lignende bøger
Bogen The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving findes i følgende kategorier: