The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 760
- Udgivet:
- 17. november 2023
- Størrelse:
- 238x162x48 mm.
- Vægt:
- 1254 g.
- 8-11 hverdage.
- 15. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving
Taking readers back to the Spanish Habsburg court, this critical edition and translation of Arte de cocina presents a nuanced understanding of what foods were prepared and consumed during a monumental time in Spain's culinary history.
Brugerbedømmelser af The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621