De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Art of Charcuterie

Bag om The Art of Charcuterie

A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has escalated in this artisanal specialty.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470197417
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 400
  • Udgivet:
  • 19. november 2010
  • Størrelse:
  • 214x257x35 mm.
  • Vægt:
  • 1616 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Art of Charcuterie

A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has escalated in this artisanal specialty.

Brugerbedømmelser af The Art of Charcuterie



Find lignende bøger
Bogen The Art of Charcuterie findes i følgende kategorier: