The Art of Charcuterie
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 400
- Udgivet:
- 19. november 2010
- Størrelse:
- 214x257x35 mm.
- Vægt:
- 1616 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Art of Charcuterie
A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has escalated in this artisanal specialty.
Brugerbedømmelser af The Art of Charcuterie
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Art of Charcuterie findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621