The Art and Science of Foodpairing: 10,000 Flavour Matches That Will Transform the Way You Eat
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 388
- Udgivet:
- 10. september 2020
- Størrelse:
- 221x31x284 mm.
- Vægt:
- 1774 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Art and Science of Foodpairing: 10,000 Flavour Matches That Will Transform the Way You Eat
"From the scientists and chefs who discovered this new culinary science, and the company that created and maintains the enormous database, here is a fabulous reference to 10,000 food pairings for use in both professional and home kitchens."--
Brugerbedømmelser af The Art and Science of Foodpairing: 10,000 Flavour Matches That Will Transform the Way You Eat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Art and Science of Foodpairing: 10,000 Flavour Matches That Will Transform the Way You Eat findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Mad og drikke
- Hobby og fritid > Sport
- Sprog og lingvistik
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Levnedsmiddelkemi
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Molekylærbiologi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv.
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621