The Analysis And Aduleration Of Foods: Tea, Coffee, Cocoa, Sugar, Etc.- Pt. 2. Milk, Butter, Cheese, Cereal Foods, Prepared Starches, Etc
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 136
- Udgivet:
- 18. juli 2023
- Størrelse:
- 156x10x234 mm.
- Vægt:
- 372 g.
- 2-3 uger.
- 13. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Analysis And Aduleration Of Foods: Tea, Coffee, Cocoa, Sugar, Etc.- Pt. 2. Milk, Butter, Cheese, Cereal Foods, Prepared Starches, Etc
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Analysis And Aduleration Of Foods: Tea, Coffee, Cocoa, Sugar, Etc.- Pt. 2. Milk, Butter, Cheese, Cereal Foods, Prepared Starches, Etc findes i følgende kategorier: