Technology of Reduced-Additive Foods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 266
- Udgivet:
- 31. december 1995
- Størrelse:
- 160x20x241 mm.
- Vægt:
- 565 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Technology of Reduced-Additive Foods
1 Starter cultures.- 2 New animal-derived ingredients.- 3 New marine-derived ingredients.- 4 Reduced-additive breadmaking technology.- 5 Novel food packaging.- 6 Antimicrobial preservative-reduced foods.- 7 New plant-derived ingredients.- 8 Food from supplement-fed animals.- 9 Reduced-additive brewing and winemaking.
Brugerbedømmelser af Technology of Reduced-Additive Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Technology of Reduced-Additive Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621