De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Technology of Reduced-Additive Foods

af Smith
Bag om Technology of Reduced-Additive Foods

1 Starter cultures.- 2 New animal-derived ingredients.- 3 New marine-derived ingredients.- 4 Reduced-additive breadmaking technology.- 5 Novel food packaging.- 6 Antimicrobial preservative-reduced foods.- 7 New plant-derived ingredients.- 8 Food from supplement-fed animals.- 9 Reduced-additive brewing and winemaking.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780751400021
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 266
  • Udgivet:
  • 31. december 1995
  • Størrelse:
  • 160x20x241 mm.
  • Vægt:
  • 565 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Technology of Reduced-Additive Foods

1 Starter cultures.- 2 New animal-derived ingredients.- 3 New marine-derived ingredients.- 4 Reduced-additive breadmaking technology.- 5 Novel food packaging.- 6 Antimicrobial preservative-reduced foods.- 7 New plant-derived ingredients.- 8 Food from supplement-fed animals.- 9 Reduced-additive brewing and winemaking.

Brugerbedømmelser af Technology of Reduced-Additive Foods



Find lignende bøger
Bogen Technology of Reduced-Additive Foods findes i følgende kategorier: