Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 202
- Udgivet:
- 23. august 2019
- Størrelse:
- 242x161x11 mm.
- Vægt:
- 488 g.
- 8-11 hverdage.
- 29. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas
The book presents a virgin technology for preparation of red wine and unique colored beer from cheaper substrate, sweet potato (Ipomoea batatas L.). Biochemical and sensory evaluation of the innovative wine and beer have been compared with the commercial wine and beer and have been presented.
Brugerbedømmelser af Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621