Technology and Biochemistry of Wine
- Indbinding:
- Boxset
- Sideantal:
- 764
- Udgivet:
- 8. marts 1988
- Størrelse:
- 152x229x44 mm.
- Vægt:
- 1623 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Technology and Biochemistry of Wine
A complete survey of the science and technology of wine-making, this book offers readers a guided tour through the production, cultivation, evaluation and distribution of high quality wine.
Brugerbedømmelser af Technology and Biochemistry of Wine
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Technology and Biochemistry of Wine findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621