Technologies for Value Addition in Food Products and Processes
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 386
- Udgivet:
- 13. december 2021
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 585 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Technologies for Value Addition in Food Products and Processes
Technologies for Value Addition in Food Products and Processes covers a selection of important recent developments in food processing that work to enrich or maintain nutritional value of food products, including such applications as non-thermal plasma, refractance window drying, extrusion, enzyme immobilization, and dry fraction
Brugerbedømmelser af Technologies for Value Addition in Food Products and Processes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Technologies for Value Addition in Food Products and Processes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621