Technologies for Value Addition in Food Products and Processes
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 386
- Udgivet:
- 4. november 2019
- Størrelse:
- 368x376x20 mm.
- Vægt:
- 900 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Technologies for Value Addition in Food Products and Processes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Technologies for Value Addition in Food Products and Processes findes i følgende kategorier: