Technological Processes for Marine Foods, From Water to Fork
- Bioactive Compounds, Industrial Applications, and Genomics
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 396
- Udgivet:
- 13. juni 2019
- Størrelse:
- 240x165x22 mm.
- Vægt:
- 870 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Technological Processes for Marine Foods, From Water to Fork
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Technological Processes for Marine Foods, From Water to Fork findes i følgende kategorier: