Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 514
- Udgivet:
- 22. marts 2018
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 992 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables
This new volume presents a wide selection of the latest concepts in the fast-changing field of processing of fruits and vegetables (FAV). It provides key information on many new and different techniques used for processing of fruits and vegetables while also exploring the pros and cons of the various methods.
Brugerbedømmelser af Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Technological Interventions in the Processing of Fruits and Vegetables findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621