Techniques of Healthy Cooking
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 576
- Udgivet:
- 15. marts 2013
- Udgave:
- 4
- Størrelse:
- 223x282x36 mm.
- Vægt:
- 2050 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Techniques of Healthy Cooking
* Features the latest dietary guidelines and healthy cooking techniques. * Covers a wide range of health- and environment-related topics of concern to today's diners, such as organic ingredients, local sourcing, farm-to-fork initiatives, and much more.
Brugerbedømmelser af Techniques of Healthy Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Techniques of Healthy Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621