Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 100
- Udgivet:
- 26. november 2013
- Størrelse:
- 155x6x235 mm.
- Vægt:
- 184 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Matematik og naturvidenskab > Naturvidenskab: generelle emner > Nanovidenskaber
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Teknologi: generelle emner > Nanoteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Elektronik og kommunikationsteknik > Elektronik teknik