Techniques and Tips for Covering Cakes
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 22. juli 2024
- Størrelse:
- 215x280x12 mm.
- Vægt:
- 584 g.
- 4-7 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Techniques and Tips for Covering Cakes
Using detailed, fully illustrated step-by-step instructions, Techniques and Tips for Covering Cakes provides practical guidance on how to cover a variety of cakes using six different types of cake coverings. Some of the cake coverings are quick to achieve and require minimal preparation whilst other projects will provide the keen cake decorator with more of a challenge. Popular coverings such as buttercream and chocolate are included as well as sugarpaste, royal icing, marzipan, fruit and nuts.
Brugerbedømmelser af Techniques and Tips for Covering Cakes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Techniques and Tips for Covering Cakes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621