Tea as a Food Ingredient
- Properties, Processing, and Health Aspects
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 380
- Udgivet:
- 29. juli 2022
- Størrelse:
- 263x183x28 mm.
- Vægt:
- 904 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Tea as a Food Ingredient
This book provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, processing technology and health benefits.
Brugerbedømmelser af Tea as a Food Ingredient
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Tea as a Food Ingredient findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621