Taste, Waste and the New Materiality of Food
indgår i Critical Food Studies serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 246
- Udgivet:
- 30. juni 2020
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Taste, Waste and the New Materiality of Food
Anthropocentric thinking produces fractured ecological perspectives that can perpetuate destructive, wasteful behaviours. Learning to recognize the entangled nature of our everyday relationships with food can encourage ethical ecological thinking and lay the foundations for more sustainable lifestyles. This book analyses ethnographic data gather
Brugerbedømmelser af Taste, Waste and the New Materiality of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Taste, Waste and the New Materiality of Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621