Tarme i topform
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 264
- Udgivet:
- 1. september 2016
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 201x260x27 mm.
- Vægt:
- 1006 g.
- 1-3 hverdage.
- 26. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Tarme i topform
Forlagets beskrivelse af Tarme i topform
Inde i din tarm bor omkring 100 billioner bakterier side om side. Bakterier, som de seneste år i stigende grad har droppet deres anonyme tilværelse og er trådt frem i rampelyset. Meget tyder nemlig på, at de styrer både dit taljemål, dit immunforsvar – og sågar dine tanker. Denne bog giver dig den ultimative guide til, hvordan du med få anstrengelser og helt almindelig mad kan forkæle de tarmbakterier, der arbejder med dig, og gøre livet surt for de bakterier, der modarbejder dig. Resultatet er en stærk tarmslimhinde, der kan optage flere vitaminer, regulere dit blodsukker og din vægt, sende feel good signaler til din hjerne og holde skadelige bakterier i skak.
For at gøre det let for dig at fremtrylle den tarmvenlige mad har forfatterne til bogen kreeret 60 skønne opskrifter, der alle er baseret på helt naturlige råvarer. Du får inspiration til alt fra sund morgenmad til frokost på farten, mættende middagsretter og lette lækkerier. Kostprincipperne tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området og er grønne, grove og glutenfri.
Velbekomme!
Brugerbedømmelser af Tarme i topform
-
Bogen henvender sig til læsere, der er interesserede i, hvordan tarmbakterier har indflydelse på sundheden og indeholder ud over fakta også en kogebog med 60 opskrifter og en komplet kostplan til fire uger.
Irene Brøndum, der er redaktør på magasinet ”I Form” har skrevet bogen sammen med Professor Oluf B. Pedersen og kostvejleder Majbritt L. Engell. Den er i alt 252 sider og falder i to dele. De første 106 sider består af ni kapitlers fakta, resten af bogen udgøres af opskrifter og madplan.
Bogen er velskrevet og gennemarbejdet. I de første fem kapitler tager Irene Brøndum udgangspunkt i sit eget liv og fører på humoristisk vis læseren igennem en blanding af fakta, forskning og personlige oplevelser. Hun beskriver, hvor mange forskellige bakterietyper, mennesket ideelt set bør have i tarmene, hvad deres funktioner er, og hvordan de menes at påvirke os både fysisk og psykisk. Denne del af bogen indeholder et væld af navne på bakterier, hormoner, proteiner mv., hvilket kan være temmelig uforståelige, men det opvejes fint af bogens korte afsnit, gode overskrifter og illustrationer, som letter læsningen. Den er på ingen måde svær at komme igennem.
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621