Tag børnene med på sanketur
- Og brug naturens råvarer i børnevenlige opskrifter
- Straks på e-mail.
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Tag børnene med på sanketur
TAG BØRNENE MED PÅ SANKETUR – er en sanke- og kogebog, der gør det nemt og sjovt at tage familien med ud i naturen og finde ingredienser, som kan trylles om til de lækreste børnevenlige retter.
Bogen er til alle voksne og børn, der nyder at tilbringe tid sammen ude i det fri, og som har lyst til at gå på jagt efter spiselige ingredienser.
Opskrifterne i bogen er nemme at gå til. Det nye nordiske køkken, hvor man netop bruger de ingredienser, der er i naturen, er for mange lig med københavnske Michelin-restauranter, men det er også mad i børnehøjde. For skovmærke, brændenælder, mælkebøtter osv. kan også bruges i de skønneste børneretter. Hvad med fx skvalderkålschips, pølsehorn med korsknap og pizza med ramsløg? Eller hybenrosesukker til pandekager, vafler med slåensirup og mazarin med hvide sommerblomster?
Om forfatter
Julie Karla er madblogger og har i de sidste 10 år delt sine opskrifter på www.juliekarla.dk og på den engelsksprogede madblog www.karlasnordickitchen.com. Hendes opskrifter optræder jævnligt i både landsdækkende og internationale medier. Ved siden af sine blogs arbejder Julie Karla som madskribent, madstylist og fotograf og udgav i 2019 kogebogen Grøn Morgenmad. Hendes nye bog Venindemad indfanger hendes kærlighed til at lave mad til dem, hun holder af.
E-bogen er lavet i fixed format
Bogen er til alle voksne og børn, der nyder at tilbringe tid sammen ude i det fri, og som har lyst til at gå på jagt efter spiselige ingredienser.
Opskrifterne i bogen er nemme at gå til. Det nye nordiske køkken, hvor man netop bruger de ingredienser, der er i naturen, er for mange lig med københavnske Michelin-restauranter, men det er også mad i børnehøjde. For skovmærke, brændenælder, mælkebøtter osv. kan også bruges i de skønneste børneretter. Hvad med fx skvalderkålschips, pølsehorn med korsknap og pizza med ramsløg? Eller hybenrosesukker til pandekager, vafler med slåensirup og mazarin med hvide sommerblomster?
Om forfatter
Julie Karla er madblogger og har i de sidste 10 år delt sine opskrifter på www.juliekarla.dk og på den engelsksprogede madblog www.karlasnordickitchen.com. Hendes opskrifter optræder jævnligt i både landsdækkende og internationale medier. Ved siden af sine blogs arbejder Julie Karla som madskribent, madstylist og fotograf og udgav i 2019 kogebogen Grøn Morgenmad. Hendes nye bog Venindemad indfanger hendes kærlighed til at lave mad til dem, hun holder af.
E-bogen er lavet i fixed format
Brugerbedømmelser af Tag børnene med på sanketur
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Tag børnene med på sanketur findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621