De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Syltedronningen

- Moderne syltning til alle måltider

Bag om Syltedronningen

Syltedronningen Helena har en mission: Hun vil gerne have alle til at sylte - fordi syltning er livskvalitet, og når først man har stiftet bekendtskab med Helena Graystons lækre syltede tilbehør, får man også lyst til selv at sylte. Hun forstår nemlig at sammensætte smage, så resultatet bliver helt utrolig lækkert. I denne bog bringes 54 opskrifter på syltet tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. De 6 af opskrifterne er leveret af andre, bl.a. erhvervsmanden Asger Aamund og Pam Corbin kendt fra River Cottage. Helena kalder sin syltning for moderne, bl.a. fordi hun bruger mindre sukker og tilbereder mindre portioner – for smagens skyld. Moderne syltning er et madhåndværk, som rækker langt ud over det gammeldags husmoderlige vinterforråd af syltede råvarer. Navnet ”Syltedronningen” erhvervede hun sig, da hun vandt Politikens syltekonkurrence i 2013 med en rabarbermarmelade. Efterfølgende vandt hun en guldmedalje i England for en grapefrugtmarmelade, og hun sluttede samtidig venskab med en af dommerne, Pam Corbin, den berømte syltedame fra River Cottage. De udveksler nu opskrifter med hinanden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794564076
  • Udgivet:
  • 20. juni 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Syltedronningen

Syltedronningen Helena har en mission: Hun vil gerne have alle til at sylte - fordi syltning er livskvalitet, og når først man har stiftet bekendtskab med Helena Graystons lækre syltede tilbehør, får man også lyst til selv at sylte. Hun forstår nemlig at sammensætte smage, så resultatet bliver helt utrolig lækkert.
I denne bog bringes 54 opskrifter på syltet tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. De 6 af opskrifterne er leveret af andre, bl.a. erhvervsmanden Asger Aamund og Pam Corbin kendt fra River Cottage.
Helena kalder sin syltning for moderne, bl.a. fordi hun bruger mindre sukker og tilbereder mindre portioner – for smagens skyld. Moderne syltning er et madhåndværk, som rækker langt ud over det gammeldags husmoderlige vinterforråd af syltede råvarer.
Navnet ”Syltedronningen” erhvervede hun sig, da hun vandt Politikens syltekonkurrence i 2013 med en rabarbermarmelade. Efterfølgende vandt hun en guldmedalje i England for en grapefrugtmarmelade, og hun sluttede samtidig venskab med en af dommerne, Pam Corbin, den berømte syltedame fra River Cottage. De udveksler nu opskrifter med hinanden.

Brugerbedømmelser af Syltedronningen

  • Madeleine L. 24. maj 2020

    Det er en rigtig fin bog med en masse spændende opskrifter. Helena går til syltning på en meget afslappet og rar måde, hvor alle kan være med. Hun har i mange opskrifter reduceret sukkerindholdet, hvilket også påvirker holdbarheden af produkterne man sylter. Dette kan være både godt og skidt, og i bogen argumenterer hun for, at man sylter mindre portioner og de derfor ikke skal kunne holde sig så længe. Mange af opskrifterne er også lavet til at skulle opbevares i køleskabet efter de er lavet, hvilket nok hurtigt kunne gå hen og give pladsproblemer hvis man vil prøve 5-6 opskrifter af inden for relativt kort tid. Hvis du holder af at sylte efter sæsonen, og derfor nogle gange står med en stor mængde råvarer, så er dette ikke den rette bog for dig. Hvis du derimod vil lave små portioner af lækker sylt til med kortere holdbarhed end gammeldags sylt, så er bogen helt sikkert anbefalelsesværdig. Opskrifterne byder på spændende smagssammensætninger og interessante kombinationer, hvori forfatterindens engelske ophav ikke fornægter sig.


Find lignende bøger