Sustainable Protein Sources
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 716
- Udgivet:
- 21. november 2023
- Udgave:
- 23002
- Størrelse:
- 216x0x276 mm.
- Vægt:
- 450 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sustainable Protein Sources
Sustainable Protein Sources: Advances for a Healthier Tomorrow, Second Edition explores alternative proteins, including plant, fungal, algal and insect proteins that can take the place of meat as sustainable sources to satisfy human protein needs. This revised edition presents the benefits of plant and alternative protein consumption, including those that benefit the environment, population, and consumer trends and contains new chapters on potato protein, faba bean, chickpea, and coconut. Organized by protein, chapters also cover cereals and legumes, oilseeds, pseudocereals, fungi, algae, insects and fermentation-derived dairy and meat proteins paying particular attention to the nutrition, uses, functions, benefits, and challenges of each. The book also explores ways to improve utilization and addresses everything from consumer acceptability, methods of improving the taste of products containing these proteins and ways in which policies can affect the use of alternate proteins. In addition, the book addresses sustainable protein as a pathway to securing the food supply and considers regenerative versus extractive agriculture alongside new methods in farming and water usage.
Brugerbedømmelser af Sustainable Protein Sources
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sustainable Protein Sources findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Mad og drikke > Slankebøger
- Krop og sind > Sundhed
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Familie og sundhed > Træning og kostvaner > Diæter og slankekure
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621