Surdej fra bunden
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 242
- Udgivet:
- 10. maj 2021
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 197x268x27 mm.
- Vægt:
- 1042 g.
- 1-3 hverdage.
- 16. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Surdej fra bunden
Den forventes at være på lager igen d. 15. december 2021
I denne bog lærer Benjamin Birk og Rasmus Krogh alle deres surdejstips og tricks fra sig til den nystartede, den erfarne eller sågar den professionelle bager, bogen egner sig til alle niveauer.
Brødnørderne giver i denne bog læserne en grundlæggende forståelse for og indføring i arbejdet med at starte, passe og pleje en surdej samt opskrifter til at bage aromatiske, sprøde og smukke surdejshævede hvede- og rugbrød i hjemmekøkkenet.
Bogens første del beskæftiger sig med hvad surdej er, samt hvordan hjemmebageren får tæmmet surdejen, så den arbejder med og ikke imod os.
Forfatterne gennemgår need-to-have og nice-to-have bageudstyr, samt alle brødets ingredienser og deres betydning for det færdige resultat. Anden del handler om forholdet mellem vand og mel, blanding, æltning, hævning, formning og afbagning af surdejsbrød og boller.
Her får læseren en indføring i, hvad det egentlig er, der sker, under hævningen og bagningen samt tips til hvordan man som hjemmebager bedst opbevarer, fryser og luner brødet.
I sidste del følger en række opskrifter taget direkte fra Jumbo – Bakery & Eatery’s eget bageri og køkken som viser, hvordan surdejen nemt kan anvendes varieret i hverdagen.
I denne bog lærer Benjamin Birk og Rasmus Krogh alle deres surdejstips og tricks fra sig til den nystartede, den erfarne eller sågar den professionelle bager, bogen egner sig til alle niveauer.
Brødnørderne giver i denne bog læserne en grundlæggende forståelse for og indføring i arbejdet med at starte, passe og pleje en surdej samt opskrifter til at bage aromatiske, sprøde og smukke surdejshævede hvede- og rugbrød i hjemmekøkkenet.
Bogens første del beskæftiger sig med hvad surdej er, samt hvordan hjemmebageren får tæmmet surdejen, så den arbejder med og ikke imod os.
Forfatterne gennemgår need-to-have og nice-to-have bageudstyr, samt alle brødets ingredienser og deres betydning for det færdige resultat. Anden del handler om forholdet mellem vand og mel, blanding, æltning, hævning, formning og afbagning af surdejsbrød og boller.
Her får læseren en indføring i, hvad det egentlig er, der sker, under hævningen og bagningen samt tips til hvordan man som hjemmebager bedst opbevarer, fryser og luner brødet.
I sidste del følger en række opskrifter taget direkte fra Jumbo – Bakery & Eatery’s eget bageri og køkken som viser, hvordan surdejen nemt kan anvendes varieret i hverdagen.
Brugerbedømmelser af Surdej fra bunden
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Surdej fra bunden findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621