De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sund og klimavenlig mad fra fem forskellige lande

- Indien, Marokko, Mexico, Tyrkiet og Vietnam

Bag om Sund og klimavenlig mad fra fem forskellige lande

Denne bog tager dig med på en kulinarisk rejse gennem fem af verdens mest anerkendte og spændende køkkener. De anvendte ingredienser og krydderier er forskellige fra land til land, men fælles for alle køkkener er, at der tilberedes sund, kostfiberrig – men kaloriefattig! – mad med masser af grønsager. I alle fem lande spiser de fleste også kød, som regel i form af fisk, fjerkræ og lam. Af klimamæssige årsager anvendes der dog ikke kød fra firbenede dyr i bogens opskrifter. Også under selve tilberedningen er der fokus på at skåne klimaet og spare på energiforbruget. Således bruges ovnen kun sjældent, da det kræver langt mindre tid at koge eller stege en ingrediens. I bogen findes der også ”one pot”-retter, hvor det hele tilberedes i en og samme gryde. Eksempelvis kan bulgur, quinoa eller linser fint koge sammen med rettens øvrige ingredienser. Det sparer både tid, energi og opvask!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775754953
  • Udgivet:
  • 18. februar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Sund og klimavenlig mad fra fem forskellige lande

Denne bog tager dig med på en kulinarisk rejse gennem fem af verdens mest anerkendte og spændende køkkener. De anvendte ingredienser og krydderier er forskellige fra land til land, men fælles for alle køkkener er, at der tilberedes sund, kostfiberrig – men kaloriefattig! – mad med masser af grønsager.

I alle fem lande spiser de fleste også kød, som regel i form af fisk, fjerkræ og lam. Af klimamæssige årsager anvendes der dog ikke kød fra firbenede dyr i bogens opskrifter. Også under selve tilberedningen er der fokus på at skåne klimaet og spare på energiforbruget. Således bruges ovnen kun sjældent, da det kræver langt mindre tid at koge eller stege en ingrediens.

I bogen findes der også ”one pot”-retter, hvor det hele tilberedes i en og samme gryde. Eksempelvis kan bulgur, quinoa eller linser fint koge sammen med rettens øvrige ingredienser. Det sparer både tid, energi og opvask!

Brugerbedømmelser af Sund og klimavenlig mad fra fem forskellige lande



Find lignende bøger
Bogen Sund og klimavenlig mad fra fem forskellige lande findes i følgende kategorier: