Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 380
- Udgivet:
- 12. februar 2012
- Udgave:
- 11973
- Størrelse:
- 227x151x25 mm.
- Vægt:
- 580 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture
The authors had five objectives in preparing this book: (i) to bring together relevant information on many raw materials used in the manufacture of sweets and chocolate;
Brugerbedømmelser af Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621