Study Guide to Accompany Baking and Pastry – Mastering the Art and Craft, Third Edition
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 128
- Udgivet:
- 13. april 2015
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 216x280x10 mm.
- Vægt:
- 342 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Study Guide to Accompany Baking and Pastry – Mastering the Art and Craft, Third Edition
This is the Student Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3rd Edition.
Brugerbedømmelser af Study Guide to Accompany Baking and Pastry – Mastering the Art and Craft, Third Edition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Study Guide to Accompany Baking and Pastry – Mastering the Art and Craft, Third Edition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621