De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Studies on Formation and Characteistis of Enzyme Resistant Starch from Cassava

Studies on Formation and Characteistis of Enzyme Resistant Starch from Cassavaaf Christopher Mwau Mutungi
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783942710381
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 176
  • Udgivet:
  • 20. september 2011
  • Størrelse:
  • 148x12x210 mm.
  • Vægt:
  • 264 g.
  • 2-3 uger.
  • 11. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Studies on Formation and Characteistis of Enzyme Resistant Starch from Cassava



Find lignende bøger
Bogen Studies on Formation and Characteistis of Enzyme Resistant Starch from Cassava findes i følgende kategorier: