Studier over tuberkulosekost
- Straks på e-mail.
Normalpris
Beskrivelse af Studier over tuberkulosekost
"Studier over tuberkulosekost" er 15. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet indeholder et særtryk af et foredrag, Hindhede holdt i henholdsvis Foreningen af danske tuberkuloselæger og Københavns Medicinske Selskab i december 1921.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.
Brugerbedømmelser af Studier over tuberkulosekost
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Studier over tuberkulosekost findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621