De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stirring the Pot

- A History of African Cuisine

Bag om Stirring the Pot

Africa's art of cooking is a key part of its history. This title describes how the ingredients, the practices, and the varied tastes of African cuisine comprise a body of historically gendered knowledge practiced and perfected in households across Africa's diverse human and ecological landscape.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780896802728
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 31. oktober 2009
  • Størrelse:
  • 230x151x18 mm.
  • Vægt:
  • 366 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 21. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Stirring the Pot

Africa's art of cooking is a key part of its history. This title describes how the ingredients, the practices, and the varied tastes of African cuisine comprise a body of historically gendered knowledge practiced and perfected in households across Africa's diverse human and ecological landscape.

Brugerbedømmelser af Stirring the Pot



Find lignende bøger
Bogen Stirring the Pot findes i følgende kategorier: