Statistik i ernæring og sundhed
- Indbinding:
- Ukendt
- Sideantal:
- 178
- Udgivet:
- 1. juli 2010
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 211x231x12 mm.
- Vægt:
- 517 g.
- 1-3 hverdage.
- 3. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Statistik i ernæring og sundhed
Statistik i ernæring og sundhed er en overskuelig statistikbog, der er skrevet til studerende på de natur- og sundhedsfaglige mellemlange videregående uddannelser og til professionellebrugere inden for samme område. Bogen er en anvendelsesorienteret gennemgang af statistisk analyse og forudsætter ikke en stærk matematisk viden.
Trods bogens overskuelighed gennemgår den både
de basale statistiske værktøjer, som hvordan man beregner spredninger, gennemsnit, kvartiler, SAK´er mv.præsentation af data, og hvad præsentationen betyder for tolkningen af data.alle de mest almindelige datatyper og fordelinger.de mest almindelige test.og hvordan man indsamler data, derunder stikprøvestørrelse.Bogen er opbygget med perspektiverende statistiske temaartikler samt et væld af gennemregnede eksempler, der knytter sig tæt til det naturfaglige, samt ernærings- og sundhedsområdet. Eksempler og grundtekst kan læses relativt uafhængigt, således at man fx kan nøjes med at fordybe sig i et enkelt eksempel.
Forfatteren Pauli Kofod har en ph.d. i biouorganisk kemi og underviser i biokemi og statistik på ernærings- og sundhedsuddannelsen på Ankerhus i Sorø.
Trods bogens overskuelighed gennemgår den både
de basale statistiske værktøjer, som hvordan man beregner spredninger, gennemsnit, kvartiler, SAK´er mv.præsentation af data, og hvad præsentationen betyder for tolkningen af data.alle de mest almindelige datatyper og fordelinger.de mest almindelige test.og hvordan man indsamler data, derunder stikprøvestørrelse.Bogen er opbygget med perspektiverende statistiske temaartikler samt et væld af gennemregnede eksempler, der knytter sig tæt til det naturfaglige, samt ernærings- og sundhedsområdet. Eksempler og grundtekst kan læses relativt uafhængigt, således at man fx kan nøjes med at fordybe sig i et enkelt eksempel.
Forfatteren Pauli Kofod har en ph.d. i biouorganisk kemi og underviser i biokemi og statistik på ernærings- og sundhedsuddannelsen på Ankerhus i Sorø.
Brugerbedømmelser af Statistik i ernæring og sundhed
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Statistik i ernæring og sundhed findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621