De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Statistical Methods for Food Science

- Introductory Procedures for the Food Practitioner

Bag om Statistical Methods for Food Science

Provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientist, and is aimed at professionals and students in food laboratories where analytical, instrumental and sensory data are gathered and require some form of summary and analysis before interpretation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118541647
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 336
  • Udgivet:
  • 30. august 2013
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 243x171x20 mm.
  • Vægt:
  • 654 g.
  • 2-3 uger.
  • 21. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Statistical Methods for Food Science

Provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientist, and is aimed at professionals and students in food laboratories where analytical, instrumental and sensory data are gathered and require some form of summary and analysis before interpretation.

Brugerbedømmelser af Statistical Methods for Food Science



Find lignende bøger
Bogen Statistical Methods for Food Science findes i følgende kategorier: