Statistical Methods for Food Science
- Introductory Procedures for the Food Practitioner
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 30. august 2013
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 243x171x20 mm.
- Vægt:
- 654 g.
- 2-3 uger.
- 21. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Statistical Methods for Food Science
Provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientist, and is aimed at professionals and students in food laboratories where analytical, instrumental and sensory data are gathered and require some form of summary and analysis before interpretation.
Brugerbedømmelser af Statistical Methods for Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Statistical Methods for Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621