State-of-the-Art Technologies in Food Science
- Human Health, Emerging Issues and Specialty Topics
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 364
- Udgivet:
- 27. september 2018
- Størrelse:
- 236x165x20 mm.
- Vægt:
- 768 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af State-of-the-Art Technologies in Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen State-of-the-Art Technologies in Food Science findes i følgende kategorier: