De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

State-of-the-Art Technologies in Food Science

- Human Health, Emerging Issues and Specialty Topics

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781771886161
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 364
  • Udgivet:
  • 27. september 2018
  • Størrelse:
  • 236x165x20 mm.
  • Vægt:
  • 768 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af State-of-the-Art Technologies in Food Science



Find lignende bøger
Bogen State-of-the-Art Technologies in Food Science findes i følgende kategorier: