State of Bound Water: Measurement and Significance in Food Processing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 142
- Udgivet:
- 22. november 2018
- Udgave:
- 12019
- Vægt:
- 412 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af State of Bound Water: Measurement and Significance in Food Processing
This work presents researchers with a clear, up-to-date concept of bound water and its significance in food processing and preservation. Despite the importance of bound water in food processing, there are limited resources for researchers seeking an in-depth understanding of bound water in food materials.
Brugerbedømmelser af State of Bound Water: Measurement and Significance in Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen State of Bound Water: Measurement and Significance in Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621