Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 312
- Udgivet:
- 9. oktober 2015
- Størrelse:
- 252x175x15 mm.
- Vægt:
- 754 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation
Spray drying is a well-established method for transforming liquid materials into dry powder form. Widely used in the food and pharmaceutical industries, this technology produces high quality powders with low moisture content, resulting in a wide range of shelf stable food and other biologically significant products.
Brugerbedømmelser af Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621