Spiselige stauder
- Fra jord til bord
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 144
- Udgivet:
- 7. april 2023
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 200x320x20 mm.
- Vægt:
- 400 g.
- 1-3 hverdage.
- 29. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Spiselige stauder
Vi kender stauder som smukke blomster i haven, men faktisk kan mange af dem spises og give både sundhed, farver og spændende smag til vores tallerkener. At dyrke spiselige stauder er desuden en god og sjov måde at lave klimavenlige og bæredygtige fødevarer, som også er til glæde for havens mange insekter.
Du lærer her, hvordan du får den nemmeste og smukkeste staudehave, og hvordan du kan tilberede lækre måltider af dine egne stauder. Spisestaudernes verden lukkes op ved hjælp af 20 smukke, hårdføre og velsmagende stauder, du kan sætte i din egen have. Du får anvisninger til, hvordan de passes, men også hvordan du undgår alt for meget havearbejde, så du har tid til at nyde høsten og måltiderne i stedet. Med hver staude følger gode, enkle opskrifter til inspiration.
Om forfatteren
Anette Hougaard Nielsen er geolog og ph.d. i geografi og har skrevet en række artikler om klima, natur og miljø, både almene og videnskabelige. Anette Hougaard Nielsen har en baggrund fra økologisk landbrug helt tilbage fra opstarten af økologien i 1980’erne, og hun driver i dag mikrogartneriet Spiselige Stauder i Århus samt Hjemdal Skovhave ved Randers Fjord. Hun har desuden holdt kurser om naturemner og har medvirket til vurdering af naturkvalitet, naturrestaurering og paragraf 3-områder i Danmark.
Du lærer her, hvordan du får den nemmeste og smukkeste staudehave, og hvordan du kan tilberede lækre måltider af dine egne stauder. Spisestaudernes verden lukkes op ved hjælp af 20 smukke, hårdføre og velsmagende stauder, du kan sætte i din egen have. Du får anvisninger til, hvordan de passes, men også hvordan du undgår alt for meget havearbejde, så du har tid til at nyde høsten og måltiderne i stedet. Med hver staude følger gode, enkle opskrifter til inspiration.
Om forfatteren
Anette Hougaard Nielsen er geolog og ph.d. i geografi og har skrevet en række artikler om klima, natur og miljø, både almene og videnskabelige. Anette Hougaard Nielsen har en baggrund fra økologisk landbrug helt tilbage fra opstarten af økologien i 1980’erne, og hun driver i dag mikrogartneriet Spiselige Stauder i Århus samt Hjemdal Skovhave ved Randers Fjord. Hun har desuden holdt kurser om naturemner og har medvirket til vurdering af naturkvalitet, naturrestaurering og paragraf 3-områder i Danmark.
Brugerbedømmelser af Spiselige stauder
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Spiselige stauder findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621