Spicing Up Britain
- The Multicultural History of British Food
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 1. marts 2010
- Størrelse:
- 156x233x21 mm.
- Vægt:
- 442 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Spicing Up Britain
From the arrival of Italian ice-cream vendors and German pork butchers, to the rise of curry as the national dish, this book reveals the fascinating multicultural history of British food over the last 150 years, showing how a combination of immigration, increased wealth and globalization have transformed the eating habits of the British.
Brugerbedømmelser af Spicing Up Britain
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Spicing Up Britain findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621