Spectroscopic Methods in Food Analysis
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 664
- Udgivet:
- 21. december 2017
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 1292 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Spectroscopic Methods in Food Analysis
Given the complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation are time demanding, expensive and involve a lot of manual labor. Therefore, there has been an increasing interest in simpler, faster and reliable methods for analyzing food quality attributes.
Brugerbedømmelser af Spectroscopic Methods in Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Spectroscopic Methods in Food Analysis findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621