Sous vide 2.0
- Opskrifter, teknik, tips og tricks
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 464
- Udgivet:
- 31. maj 2019
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 204x279x44 mm.
- Vægt:
- 2155 g.
- 1-3 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sous vide 2.0
Forlagets beskrivelse af Sous vide 2.0
Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.
"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.
"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.
Brugerbedømmelser af Sous vide 2.0
-
Her er lidt af hvert at kaste sig over for den nyeopstartede Sous Vide bruger
-
Sous Vide 2.0 er et must hvis man skal have en bog på dansk om Sous Vide. Den er grundig, informerende og omfatter stort set alt fra opskrifter, metoder til udstyr. Selv om du allerede har den første bog af Karsten er den "nye" udgave ikke overflødig, da den er meget mere omfattende.. Anbefales varmt..
-
Holder hvad den lover. God investering.
-
Fantastik bog, allerede brugt meget
-
Meget fin bog, utrolig god til når man skal lave mad i sous vide!
-
Et fantastisk opslagsværk med al den viden om sous vide man kan tænke sig. (og lidt mere ;) )
-
Det er en fantastisk bog.
Det gode er at der er taget udgangspunkt i noget af det mest almindelige og godt at lave i Sous Vide med en god beskrivelse og ideer til tilbehør.
Derudover er der forklaring af teknikker mv. samt en liste over stort set alt kød mv. der kan tilberedes i SV med grader/tider og beskrivelse. -
En fantastisk bog, hvor Karsten Tanggaard virkelig viser hvordan man en kogebog inden for Sous Vide bør se ud. Ikke nok med nogle flotte billeder etc. Der er gode opskrifter og forslag til hver tilberedning, og så er der det helt specielle, at han viser hvordan 3 forskellige tilberedninger af hver type kød kan se ud, samt smag og tekstur af kødet. Så kan man alt efter temperament jo selv vælge hvordan og hvorledes. Det er set med mine øjne genialt. Bogen er letlæselig og forståelig, og god for såvel nybegynder inden for Sous Vide samt til den mere garvede som har arbejdet meget med det men som måske gerne vil have gode fif eller en idé om, hvordan resultatet vil blive, hvis man ændrer lidt i tilberedningstid eller temperatur.
-
God og nem at bruge
- Mad og drikke > Kogebøger
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Hurtig og enkel mad
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger for selskaber
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger efter ingrediens > Kogebøger med kød og vildt
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger efter ingrediens > Kogebøger med kylling og andet fjerkræ
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger efter ingrediens > Kogebøger med fisk og skaldyr
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621