Sous vide 2.0
- Opskrifter, teknik, tips og tricks
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 464
- Udgivet:
- 31. maj 2019
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 204x279x44 mm.
- Vægt:
- 2155 g.
- 1-3 hverdage.
- 6. marts 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Sous vide 2.0
Sous vide 2.0 er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Karsten Tanggaard. Udgivet i 2019 af Lindhardt og Ringhof, denne bog tager læserne på en kulinarisk rejse igennem sous vide teknikken. Med sin unikke tilgang til madlavning og forklaring af teknikker, forvandler Tanggaard sous vide til en kunstform, der er tilgængelig for alle. Sous vide 2.0 er mere end bare en kogebog, det er en dybdegående undersøgelse af sous vide teknikken og dens anvendelse i moderne madlavning. Dette er en must-have for enhver madentusiast eller aspirerende kok, der ønsker at forstå og mestre sous vide teknikken. Udgivet af Lindhardt og Ringhof, en af de mest respekterede udgivere i Danmark, er Sous vide 2.0 en uforglemmelig bog, der vil forblive relevant i mange år fremover.
Forlagets beskrivelse af Sous vide 2.0
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.
Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.
"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.
"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.
Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.
"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.
"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.
Brugerbedømmelser af Sous vide 2.0
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.
Find lignende bøger
Bogen Sous vide 2.0 findes i følgende kategorier: