Sounding Out Food Quality: Ultrasonic Evaluation of Complex Biological Materials
indgår i Food Engineering serien
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 450
- Udgivet:
- 1. marts 2011
- Størrelse:
- 155x0x235 mm.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Sounding Out Food Quality: Ultrasonic Evaluation of Complex Biological Materials
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Sounding Out Food Quality: Ultrasonic Evaluation of Complex Biological Materials findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Hobby og fritid > Sport
- Lægevidenskab og sygepleje > Medicinske discipliner > Billeddiagnostik > Ultralyd
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Levnedsmiddelkemi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi