De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Sonocrystallization of Fats

Sonocrystallization of Fats will summarize the latest research efforts and discoveries in the relatively new area of sonocrystallization of edible lipids. An overview of ultrasound theories will be presented at the beginning of the book followed by a brief description of the uses of power ultrasound in the food industry.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461476924
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 66
  • Udgivet:
  • 28. Juni 2013
  • Udgave:
  • 2013
  • Størrelse:
  • 234x156x3 mm.
  • Vægt:
  • 1241 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 4. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Sonocrystallization of Fats

Sonocrystallization of Fats will summarize the latest research efforts and discoveries in the relatively new area of sonocrystallization of edible lipids. An overview of ultrasound theories will be presented at the beginning of the book followed by a brief description of the uses of power ultrasound in the food industry.

Brugerbedømmelser af Sonocrystallization of Fats



Find lignende bøger
Bogen Sonocrystallization of Fats findes i følgende kategorier: